OVER ONS

De inspiratie

Hallo!
Ik ben Sok, de enige echte inspiratie van Sock Studios. Ja ja ze heeft haar bedrijf naar mij vernoemd. Ik zal jullie wat vertellen over mijn verhaal. Ik was een kleine vermagerde zwerfkat toen ik een heg vond in een tuin waar ik onder ben gaan schuilen. Na een tijdje kwam er iemand naar buiten en begon voor mij te zorgen. Ik werd eindelijk deel van een familie en mocht naar een eigen huisje! Dat meisje wat mij naar binnen heeft gehaald vond het destijds heel moeilijk om het huis te verlaten maar daar heb ik onbewust heel veel mee geholpen. Zo is ze geïnspireerd geworden om dit bedrijf te starten en haar dromen na te jagen! Na 3 jaar een mooi lui leven te hebben geleid was het mijn tijd om weer te gaan. De tijd haalde mij in en ik werd oud en zwak. Gelukkig kan ik toch nog vanuit de sterren meehelpen met de toekomst van mijn baasje.

RAPHAELLA PIJPERS

Mijn naam is Raphaella, ik ben 22 en ik ben de oprichter van Sock Studios. Ik zal me eerst even voorstellen.
Buiten mijn werk om ben ik een grote dierenvriend en houd ik van gamen en creatief bezig zijn.
Ik heb een passie voor het helpen van de kleinere bedrijven, omdat het vragen om hulp van een ontwerper erg intimiderend kan zijn.
Ik heb een MBO 4 opleiding in ICT afgerond, vervolgens heb ik mijn HBO Propedeuse behaald in ICT & Media, vervolgens ben ik overgestapt naar HBO Media design.
Hier ben ik momenteel nog voor aan het studeren.

Ik vindt het geweldig om creatieve ontwerpen te maken maar ook om de producten zelf fysiek te realiseren.
Hopelijk tot snel!

Linda PIJPERS

Ik ben de bedrijfsmama. Ik ben met mijn eigen bedrijf, boefjez.nl, begonnen toen ik zwanger was van Raphaella.
Ik vond het leuk om voor haar dingen te kopen die hier niet te koop waren.
Ik doe dit nog steeds, maar op een lager pitje omdat ik ook mantelzorger ben en omdat we samen de zorg hebben voor onze lieve hond en 4 katten.
Je zal ze waarschijnlijk wel terugzien in onze ontwerpen.

De nodige kennis en ervaring zijn er, omdat ik een detailhandelsopleiding heb gedaan en ruim 16 jaar in de winkel heb gewerkt als afdelingshoofd van 4 afdelingen,
en daarna nog een jaar op een administratiekantoor.

Het ontwerpen heeft me altijd al geïnteresseerd.
Van jongs af aan vertelde ik mijn moeder precies hoe ik mijn kleding wilde hebben en zij maakte dat met veel liefde en plezier.
Samen met mijn vader zochten we naar slimme oplossingen wanneer er klusjes in huis moesten worden gedaan. Daarna volgde ik een opleiding en begon ik voor mezelf,
waarbij ik mijn eigen visitekaartjes en website maakte (die er nu saai uitziet omdat ik nergens de bedrijfsnaam mag vermelden).

En nu deze nieuwe uitdaging, heb ik er veel zin in om het samen te doen, want ik denk dat we elkaar goed kunnen aanvullen.

Sully

De bedrijfsmascotte en opzichter over alles wat de deur inkomt en uitgaat.
Alle producten worden persoonlijk door mij gekeurd. Ik wil niet opscheppen maar ik ben wel een soort model binnen het bedrijf.
de mooiste illustraties en foto’s zijn namelijk van mij. Ook heb ik een hartig woordje gehad met de postbode dus alle pakketjes worden op tijd geleverd!