OVER ONS

oNS VERHAAL

Hallo!
Wij zijn Sock Studios. Een moeder dochter bedrijf gespecialiseerd in grafisch ontwerp en personaliseren van producten. Al onze producten zijn door ons handgemaakt en ontworpen. In 2022 is Raphaella Sock Studios begonnen als design bureau. Na een jaar is heeft Linda zich aangesloten bij Sock Studios en zijn wij begonnen met het verkopen van fysieke producten. Van kleine cadeautjes naar persoonlijke tekeningen, niks is ons gek genoeg. Dus heb je nog leuke idee├źn? neem vooral contact met ons op!

RAPHAELLA PIJPERS

Mijn naam is Raphaella, ik ben 22 en ik ben de oprichter van Sock Studios. Ik zal me eerst even voorstellen.
Buiten mijn werk om ben ik een grote dierenvriend en houd ik van gamen en creatief bezig zijn.
Ik heb een passie voor het helpen van de kleinere bedrijven, omdat het vragen om hulp van een ontwerper erg intimiderend kan zijn.
Ik heb een MBO 4 opleiding in ICT afgerond, vervolgens heb ik mijn HBO Propedeuse behaald in ICT & Media, vervolgens ben ik overgestapt naar HBO Media design.
Hier ben ik momenteel nog voor aan het studeren.

Ik vindt het geweldig om creatieve ontwerpen te maken maar ook om de producten zelf fysiek te realiseren.
Hopelijk tot snel!

Linda PIJPERS

Ik ben de bedrijfsmama. Ik ben met mijn eigen bedrijf, boefjez.nl, begonnen toen ik zwanger was van Raphaella.
Ik vond het leuk om voor haar dingen te kopen die hier niet te koop waren.
Ik doe dit nog steeds, maar op een lager pitje omdat ik ook mantelzorger ben en omdat we samen de zorg hebben voor onze lieve hond en 4 katten.
Je zal ze waarschijnlijk wel terugzien in onze ontwerpen.

De nodige kennis en ervaring zijn er, omdat ik een detailhandelsopleiding heb gedaan en ruim 16 jaar in de winkel heb gewerkt als afdelingshoofd van 4 afdelingen,
en daarna nog een jaar op een administratiekantoor.

Het ontwerpen heeft me altijd al geïnteresseerd.
Van jongs af aan vertelde ik mijn moeder precies hoe ik mijn kleding wilde hebben en zij maakte dat met veel liefde en plezier.
Samen met mijn vader zochten we naar slimme oplossingen wanneer er klusjes in huis moesten worden gedaan. Daarna volgde ik een opleiding en begon ik voor mezelf,
waarbij ik mijn eigen visitekaartjes en website maakte (die er nu saai uitziet omdat ik nergens de bedrijfsnaam mag vermelden).

En nu deze nieuwe uitdaging, heb ik er veel zin in om het samen te doen, want ik denk dat we elkaar goed kunnen aanvullen.

Sully

De bedrijfsmascotte en opzichter over alles wat de deur inkomt en uitgaat.
Alle producten worden persoonlijk door mij gekeurd. Ik wil niet opscheppen maar ik ben wel een soort model binnen het bedrijf.
de mooiste illustraties en foto’s zijn namelijk van mij. Ook heb ik een hartig woordje gehad met de postbode dus alle pakketjes worden op tijd geleverd!